AcasăACTUALRomânia va beneficia de echipamente de producere a oxigenului medical donate de...

România va beneficia de echipamente de producere a oxigenului medical donate de NATO

spot_img

CNSU a aprobat, marți, procedurile prin care România va beneficia de două echipamente de producere a oxigenului medical, donate de NATO. 

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat marți, în format hibrid, Comitetul Național pentru Situații de Urgență, pentru aprobarea procedurilor prin care România va beneficia de două echipamente de producere a oxigenului medical, donate de NATO, scrie Mediafax.

Aceste echipamente medicale sunt destinate încărcării buteliilor de oxigen medical necesare continuării îngrijirilor medicale pentru pacienții care necesită oxigen.


„Mulțumesc partenerilor noștri din Alianța Nord-Atlantică pentru acest act puternic de solidaritate și sprijin, dovadă a relației strategice consolidate, orientată spre reziliență și protecție a comunităților în fața dezastrelor”, a afirmat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Valoarea echipamentelor este de aproape un milion de dolari.

CITEȘTE ȘI: Sistem de supraveghere video pentru containerele de gunoi din Slatina


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri