AcasăACTUALRomâncă în stare gravă, după ce o bătrână s-a aruncat de la...

Româncă în stare gravă, după ce o bătrână s-a aruncat de la etaj chiar peste ea, în Roma

spot_img

O româncă în vârstă de 42 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce o bătrână în vârstă de 82 de ani s-a aruncat de la etaj şi a căzut chiar peste ea, în timp ce se îndrepta spre serviciu, pe o stradă din Roma.

Rita a deschis fereastra și s-a aruncat în gol, scriu jurnaliştii de la Il Messagero.

CITEŞTE ŞI: O bătrână şi fiul său, găsiţi morţi într-o gospodărie din Argeş

Potrivit informațiilor obținute de poliție, femeia suferea de depresie de mulți ani. Fiul ei, care a fost prezent la locul incidentului, a confirmat acest lucru. Gestul ei extrem a venit ca final al unei lungi suferințe, dar acum riscă să cauzeze moartea unei alte femei.

Doamna Rita s-a aruncat din fereastra unui apartament de pe Via Attilio Friggeri (zona Balduina din Roma) și a căzut pe o femeie care se afla pe trotuar în acel moment. Femeia nu a putut să o evite și a fost lovită de căderea bătrânei. Victima este o femeie româncă, Paula Nausica Cucu, născută în 1981, care se îndrepta spre serviciu.

Ambele femei au fost transportate la spital cu cod roșu când ambulanțele au ajuns la locul incidentului. Ambele erau conștiente și atente, dar starea lor era foarte gravă. Zborul celei dintâi de la o înălțime de câțiva metri, viteza câștigată și impactul violent au cauzat amândurora multiple fracturi, unele dintre ele foarte complexe. Doamna Rita, născută în 1940, a fost transferată la Policlinica Gemelli, în timp ce tânăra româncă a fost internată la Spitalul San Carlo di Nancy.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri