AcasăLIFERevelion fără Dan Negru. La ce programe s-au uitat românii

Revelion fără Dan Negru. La ce programe s-au uitat românii

spot_img

Antena 1 a căştigat bătălia cu Pro TV, după o luptă strânsă pe audienţe. Pro TV – cu Protevelionul, şi Antena 1, cu un program realizat de echipa coordonată de Mona Segall.

Cifrele în intervalul de maximă audienţă (22.00-2.00) s-au dus spre două milioane de români pentru Revelionul cel neBun de pe Antena 1. Pro TV a fost aproape.

CITEŞTE ŞI: INCENDIU într-o comună din Dolj, în Noaptea dintre Ani (VIDEO)

Bătălia a fost bară la bară: când Pro TV primul, când Antena 1 prima (locurile se schimbau mai ales în pauzele publicitare). Pe medie însă, Revelionul a fost adjudecat de Antena 1 (cu un avans mai mare după miezul nopţii)

Anul trecut, Revelionul era câştigat pe toate segmentele de public de Pro TV. Tot cu Protelevelion cu Pavel Bartoş şi Raluka.

De notat poziţionarea România TV. Postul TV a promovat Revelionul drept „transferul anului”. Asta pentru că România TV a mers pe formula cu măşti, cu care câştiga an de an Dan Negru. A mers? Vedem în continuare. Un mic „spoiler”: a fost locul al treilea, pe linie.

Dacă în alţi ani România TV punea o menţiune „Live” (lăsând impresia că Revelionul este în direct), anul acesta a menţionat că „se cântă live”.

Este primul an din aproape un sfert de secol când Dan Negru lipseşte de Revelion, după ce s-a transferat la începutul lui 2022 la Kanal D.

cifrele complete, la Pagina de Media

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri