AcasăACTUALRețineri în urma perchezițiilor derulate miercuri la persoane bănuite că fac afaceri...

Rețineri în urma perchezițiilor derulate miercuri la persoane bănuite că fac afaceri ilegale cu deșeuri

spot_img

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din București, și un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Bălești, județul Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credințăau fost reținuți, în urma perchezițiilor derulate miercuri, în județele Gorj, Giurgiu, Timiș, Alba, Suceava, Neamț, Iași, Olt, Dolj, Sibiu și municipiul București.   

Potrivit IPJ Gorj, pentru recuperarea prejudiciului, s-a instituit măsura sechestrului judiciar pe mai multe bunuri mobile și imobile, aparținând suspecților, până la concurența prejudiciului estimat.

Cei doi bărbați reținuți de către polițiști vor fi prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

Perchezițiile domiciliare au vizat o activitate infracționale a unor agenți economici și persoane fizice, care desfășoară activități de colectare și reciclare de deșeuri.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Acțiuni Speciale și Serviciilor de Investigare a Criminalității EconOmice din țară, unde au fost efectuate activități pentru documentarea întregii activități infracționale.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Deszăpezirea Transalpinei, în plină desfășurare

 

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri