AcasăADMINISTRAŢIEReţele de apă şi canal dintr-un oraş oltean, extinse cu fonduri europene....

Reţele de apă şi canal dintr-un oraş oltean, extinse cu fonduri europene. Lucrările sunt avansate

spot_img

În Scorniceşti, se lucrează la extinderea reţelelor de apă şi canalizare, în cadrul proiectului finanţat cu fonduri europene.

Lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare ale Companiei de Apă Olt, în orașul Scornicești, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, sunt în plină desfășurare.

Potrivit CAO, acum, se lucrează pe străzile Teiuș și Coastei, unde se introduc rețele de canalizare noi și se fac racorduri.

Pe strada Peneș Curcanul, unde s-au extins rețelele de apă și canalizare se va face inspecția video, la fel ca și pe străzile Paltinului și Poștașului, unde s-au executat rețele de canalizare noi.

Noi lucrări pentru extinderea rețelei de canalizare vor începe pe strada Mărgineni.

Compania de Apă Olt investește, în orașul Scornicești, aproximativ 28 milioane lei.

Rețeaua de apă se extinde pe 20 de kilometri, iar rețeaua de canalizare pe 20, 7 kilometri.

„Lucrările la Scornicești se desfășoară conform graficului, echipele noastre sunt, în permanență, pe teren și le monitorizează pentru că vrem să se lucreze bine și să nu avem probleme, ulterior. Vom moderniza complet infrastructura de apă și canalizare din orașul Scornicești pentru că, în ultimii ani, singurele investiții mari care s-au făcut și se fac în acest oraș sunt cele ale Companiei de Apă Olt. Noi investim în această comunitate, în creșterea nivelului de trai al cetățenilor și vrem să le aducem tuturor, la poartă, rețelele de apă și canalizare. Respectăm această promisiune pentru că oamenii din Scornicești merită să aibă un trai mai bun, mai sigur, mai sănătos”, a declarat directorul general al Companiei de Apă Olt, Cătălin Uşurelu.

CITEŞTE ŞI: Noi fonduri europene pentru modernizarea şi instalarea unei noi infrastructuri de apă potabilă și de ape uzate în județul Olt. Peste 175 mil. euro din Fondul de coeziune

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri