AcasăADMINISTRAŢIEReţeaua de apă şi canal, extinsă pe mai multe străzi din Slatina....

Reţeaua de apă şi canal, extinsă pe mai multe străzi din Slatina. Lucrările, finanţate cu fonduri europene (FOTO)

spot_img

Se lucrează, în condiţii de iarnă, pe străzile din Slatina unde Compania de Apă Olt (CAO) extinde reţelele de apă şi canalizare.

Pe patru străzi din Slatina, Compania de Apă Olt are în desfășurare lucrări de investiții, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

Se lucrează pe:

strada Zambilelor pentru extinderea rețelei de canalizare;

strada Panselelor pentru extinderea rețelei de canalizare;

strada Cuza Vodă pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare;

strada Văilor pentru  extinderea rețelei de apă.

„Datorită condițiilor meteorologice favorabile, șantierele nu au fost închise și lucrările vor continua atât timp cât vremea va permite. Facem prezicerea că, se lucrează în condiții de iarnă, este umiditate mare, lucrările sunt complexe și se întind pe toată lungimea străzilor, iar disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viata cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal pentru că disconfortul de azi este pentru sănătatea şi siguranţa noastră a tuturor”, transmite CAO, într-un comunicat.

CITEŞTE ŞI: O importantă societate de pe platforma industrială a Slatinei face angajări. Ce se caută

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri