AcasăACTUALReţeaua de apă şi canal din Caracal, modernizată cu fonduri europene

Reţeaua de apă şi canal din Caracal, modernizată cu fonduri europene

spot_img

Lucrările de modernizare și extindere a rețelei de apă și canal din municipiul Caracal continuă, în această perioadă.

- Publicitate -

Potrivit primarului Ion Doldurea, lucrează în paralel cinci echipe  de intervenție astfel încât, odată începută reabilitarea, să se poată închidă lucrările în cel mai scurt timp.

„În acest moment nici o stradă în Caracal nu este blocată, deși se lucrează pe un număr însemnat de porțiuni de drum pentru schimbarea conductelor sau extinderea rețelei. Dorim ca în prima parte a anului viitor să se finalizeze lucrările pe străzile unde deja au început acțiunile de reabilitare a infrastructurii de apă și canal. După închiderea acestora, pe străzile care la momentul începerii acțiunii de reabilitare sau extindere a rețelei de utilități  exista pietriș, vom interveni și vom asfalta, astfel încât să redăm cetățenilor o infrastructură rutieră modernă”, a declarat Doldurea.


CITEŞTE ŞI: Ce filme se văd la prima ediţie a Slatina Summer Film

Valoarea investiţiei de la Caracal este de 109.345.075,00 lei fara T.V.A., din care, conform schemei de finantare, 85% reprezinta finanțare nerambursabila de la Uniunea Europeană, 135 constituie co-finanțare natională (buget de stat) și 2% constituie co-finanțare  locală (buget local).

Lucrările sunt finanţate cu fonduri europene, prin intermediul unui proiect derulat de Compania de Apă Olt.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri