AcasăACTUALRestaurantul KFC Slatina ar putea fi funcţional, în trei luni

Restaurantul KFC Slatina ar putea fi funcţional, în trei luni

spot_img

În aproximativ trei luni, ar putea avea loc inaugurarea noului restaurant KFC din Slatina, lucrările de la locaţia din proximitatea Parcului Tineretului fiind avansate.

Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, a declarat că aproximativ 90 de zile, investiţia ar putea fi inaugurată.

„Cred că ar trebui, în aproximativ trei luni, să mâncăm de la ei. Probabil că va fi o inaugurare”, a declarat Berechet.

CITEŞTE ŞI: Reţea de piste de biciclete, cu fonduri europene, în Caracal şi alte şapte localităţi învecinate

Totodată, în zonă, municipalitatea desfăşoară lucrări de supralărgire a străzii Tunari. Investiţia vizează şi crearea unei benzi pentru partea de drive a restaurantului KFC.

Locaţia va avea o suprafață construită de 353.5 mp.

Clădirea cu regim de înălțime parter va avea o suprafață utilă de 267,78 mp și o capacitate de 62 clienți în restaurant (113,42 mp) și 36 clienți pe terasa exterioară, care va avea o suprafață de 34 mp.

Bretelele rutiere din incintă, inclusiv cea pentru linia Drive și platformele pentru parcări la sol (în suprafață totală de 1.342,04 mp) vor fi finisate cu covor asfaltic.

Parcarea exterioară pentru clienți și angajați va avea 20 de locuri dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități și grupurilor.

KFC Slatina va oferi toată gama de servicii, în incinta restaurantului, comanda în sistem Drive Thru la ferestre / cabine exterioare dedicate și serviciul Delivery la domiciliu.

În restaurant vor lucra maxim 16 angajați / tura de zi și maxim 8 angajați / tura de noapte.

Interesant este că noul restaurant KFC Slatina este puțin mai mic decât unitatea Drive-Thru Mc Donald’s situată vis-a-vis.

Mc Donald’s Slatina are o suprafață construită de 415 mp, dispune de un loc de joacă pentru copii, 30 locuri de parcare și circa 100 de locuri la interior și pe terasă.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri