Connect with us

Reporter24 TV

Primarul Slatinei, Emil Moţ, vine la emisiunea “Reporter 24” din această seară

Publicat

în

Primarul Slatinei, Emil Moţ, va fi prezent, luni seara, în studioul Olt Tv pentru a participa la emisiunea “Reporter 24”.

Edilul va vorbi despre măsurile luate de primărie pentru începerea anului şcolar în condiţii de siguranţă, dar şi despre cele mai importante investiţii care se desfăşoară în Slatina şi despre cele ce urmează să înceapă.

Emisiunea va putea fi urmărit, în direct, de la ora 20.30, pe postul Olt Tv. Înregistrarea va putea fi găsită, ulterior, pe site-ul reporter24.info.


Print Friendly, PDF & Email

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 20 septembrie | Invitat – Dan Preda, preşedinte Clubul Antreprenorilor Olt

Publicat

în

Preşedinte Clubul Antreprenorilor Olt, Dan Preda, a fost prezent luni seara la emisiunea “Reporter 24”, difuzată de postul Olt Tv şi moderată de jurnalistul Ionuţ Jifcu.

El a prezentat primul eveniment de networking şi business din judeţul Olt, care se desfăşoară, pe 28 septembrie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Totodată, discuţiile au vizat şi antreprenoriatul în România, felul în care statul ar trebui să ajute acest sector, dar şi ceea ce înseamnă “educaţie antreprenorială”.


Emisiunea poate fi urmărită aici:

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 13 septembrie | Invitat – Victor Iacobescu (ISJ Olt)

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Preşedintele Clubului Antreprenorilor Olt, Dan Preda, vine la emisiunea “Reporter 24”

Publicat

în

Preşedintele Clubului Antreprenorilor Olt, Dan Preda, va fi prezent în această seară, de la ora 20.20, în studioul emisiunii “Reporter 24” de la postul local Olt Tv.

El va vorbi despre primul eveniment de networking şi business din judeţul Olt, care se desfăşoară, pe 28 septembrie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Totodată, vor fi abordate teme privind antreprenoriatul în România, felul în care statul ar trebui să ajute acest sector, dar şi ceea ce înseamnă “educaţie antreprenorială”.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCSRDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 (poate fi şi altul în funcţie de modelul televizorului).

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

CITEŞTE ŞI: Eveniment de networking şi business, la Slatina. Cine sunt speakerii


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 13 septembrie | Invitat – Victor Iacobescu (ISJ Olt)

Publicat

în

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, a fost prezent luni la emisiunea “Reporter 24”, de la postul local Olt Tv.

Şeful învăţământului oltean a vorbit despre problemele cu care se confruntă sistemul de educaţie din judeţ, despre normele sanitare în vigoare, la începerea şcolii, în condiţii de pandemie, dar şi despre ceea ce ar putea să se schimbe, în viitorul apropiat.

Emisiunea integrală poate fi vizionată aici:


VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 6 septembrie | Invitat – Fănel Bădici, preşedinte USR Olt

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.