AcasăReporter24 TVPreşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Florin Barbu (PSD Olt), vine...

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Florin Barbu (PSD Olt), vine la emisiunea “Reporter 24”

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Florin Barbu (PSD Olt), va fi prezent luni seara, la emisiunea “Reporter 24”, difuzată de postul local Olt Tv, de la ora 20.20.

Care sunt obiectivele pe termen scurt şi mediu ale miniştrilor PSD, ce vrea să facă din poziţia de preşedinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor şi ce şanse de reuşit dă alianţei cu PNL şi UDMR, sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul emisiunii.

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 sau 143, în funcţie de modelul televizorului.


Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

sursa foto: Financial Intelligence

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 29 noiembrie | Invitat – Cristian Tiţa, şeful Poliţiei Rutiere Olt


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri