AcasăReporter24 TVPreşedintele Clubului Antreprenorilor Olt, Dan Preda, vine la emisiunea "Reporter 24"

Preşedintele Clubului Antreprenorilor Olt, Dan Preda, vine la emisiunea “Reporter 24”

Preşedintele Clubului Antreprenorilor Olt, Dan Preda, va fi prezent în această seară, de la ora 20.20, în studioul emisiunii “Reporter 24” de la postul local Olt Tv.

El va vorbi despre primul eveniment de networking şi business din judeţul Olt, care se desfăşoară, pe 28 septembrie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Totodată, vor fi abordate teme privind antreprenoriatul în România, felul în care statul ar trebui să ajute acest sector, dar şi ceea ce înseamnă “educaţie antreprenorială”.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCSRDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 (poate fi şi altul în funcţie de modelul televizorului).

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

CITEŞTE ŞI: Eveniment de networking şi business, la Slatina. Cine sunt speakerii


- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri