AcasăRECOMANDATELiderii sindicatelor din Alro vin la emisiunea "Reporter 24"

Liderii sindicatelor din Alro vin la emisiunea “Reporter 24”

Preşedintele Sindicatului Aluministul din cadrul Alro Slatina, Constantin Popescu, şi liderul Cartel Alfa Olt, Cristel Ioţu, vor fi prezenţi, în această seară, la emisiunea “Reporter 24” de la Olt Tv.

Care este în prezent situaţia de la Alro Slatina, în condiţiile în care conducerea companiei a anunţat reducerea capacităţii producţie? Se vor face disponibilizări? Cum s-a ajuns în această situaţie şi care ar fi soluţia de ieşire din criză?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care cei doi invitaţi ai jurnalistului Ionuţ Jifcu vor avea posibilitatea să răspundă.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 143, de la ora 20.20.

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

CITEŞTE ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 13 decembrie | Invitat – Radu Voinea, antreprenor


- Advertisement -spot_img
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri