Connect with us

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 9 noiembrie | Invitat – Alin Băsăşteanu, ISU Olt

Avatar

Publicat

în

Reprezentantul ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a fost prezent, luni, în studioul emisiunii “Reporter 24” de la postul local Olt Tv.

Cum este viaţa oamenilor din prima linie, în vreme de pandemie, ce s-a schimbat în modul de intervenţie al pompierior şi paramedicilor SMURD, în ultimele luni, şi cum putem să ne ferim de noul coronavirus, au fost doar câteva din temele abordate în emisiunea.

Înregistrarea integrală aici:


Print Friendly, PDF & Email

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 10 mai | Consumaţi produse româneşti – Invitaţi, Ionuţ Radu şi Florin Ciobanu

Avatar

Publicat

în

Legumicultorul Ionuţ Victor Radu şi preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, Florin Ciobanu, au fost invitaţii jurnalistului Ionuţ Jifcu, în cadrul emisiunii “Reporter 24” de luni seara.

Cum supravieţuiesc micii producători agricoli în actualul context economic din România, fără sprijin din partea Guvernului, şi concuraţi neloial de produse din afara ţării, a fost punctul de pornire a discuţiei din studioul Olt Tv.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită aici:


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Legumicultorii din Olt, la emisiunea “Reporter 24” din această seară

reporter24

Publicat

în

“Consumaţi produse româneşti” este tema emisiunii “Reporter 24” din această seară, difuzată de postul local Olt TV.

Invitaţii jurnalistului Ionuţ Jifcu sunt preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, Florin Ciobanu, şi legumicultorul Ionuţ Victor Radu.

Problemele fermierilor, lipsa ajutorului de la Guvern, dar şi oportunităţile prin accesarea de proiecte cu fonduri europene, sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCSRDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 (poate fi şi altul în funcţie de modelul televizorului).

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 19 aprilie | Invitat – Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt

Avatar

Publicat

în

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a fost prezent luni seara, în studioul Olt Tv, la emisiunea “Reporter 24”.

Oprescu a vorbit despre situaţia din spitale, Guvernul lăsând pacienţii de COVID- 19 fără medicamente, felul în care este resimţită presiunea pandemiei de sistemul de sănătate din judeţul Olt, dar şi despre investiţiile aflate în derulare în Spitalul Judeţean şi cele pe care nu le poate derula din cauza finanţării deficitare.

Preşedintele forului judeţean a vorbit şi despre investiţiile în infrastructura din judeţ, asigurând că vor fi duse la bun sfârşit reabilitarea drumurilor judeţene DJ 546 Dăneasa – Slatina – Verguleasa şi DJ 642 Stoeneşti – Giuvărăşti.


În plan politic, Marius Oprescu a opinat că actuala coaliţie de guvernare va rezista maximul doi ani în această formulă, fiind nevoie de o reîntoarcere la popor, alegerile anticipate.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită aici:

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.