Connect with us

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 27 septembrie | Invitat – prefectul Florin Homorean

Publicat

în

Prefectul judeţului Olt, Florin Homorean, a fost prezent luni seara, la emisiunea “Reporter 24”, difuzată de postul Olt Tv şi realizată de jurnalistul Ionuţ Jifcu.

Prefectul a vorbit despre ultimele decizii luate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), unele vizând introducerea carantinei de noapte în localităţile unde rata de infectare cu SARS-CoV2 a depăşit 6/1.000. De asemenea, Florin Homorean a dezvăluit strategia Guvernului pentru campania de vaccinare anti-COVID şi pentru imunizarea cu doza a treia.

Prim-vicepreşedinte al PNL Olt, Florin Homorean crede în refacerea alianţei de guvernare cu cei de la USR PLUS, pentru un Guvern condus tot de Florin Cîţu.


Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 20 septembrie | Invitat – Dan Preda, preşedinte Clubul Antreprenorilor Olt

Print Friendly, PDF & Email

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 18 octombrie | Invitat – Fănel Bădici, preşedinte USR Olt

Publicat

în

Preşedintele USR Olt, fostul subprefect Fănel Bădici, a fost prezent luni seara în studioul emisiunii “Reporter 24”, difuzate de postul local Olt Tv.

Reprezentantul USR a vorbit despre şansele Cabinetului Cioloş de a trece de votul Parlamentului, despre programul de guvernare propus, dar şi despre cine sunt miniştrii cu care Dacian Cioloş vrea să facă echipă la Palatul Victoria.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:


VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 11 octombrie | Invitat – Marius Iancu, deputat PSD

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Preşedintele USR Olt, Fănel Bădici, vine la emisiunea “Reporter 24”

Publicat

în

Fostul subprefect de Olt, preşedintele fialei judeţene a USR Fănel Bădici, va fi prezent luni seara în studioul emisiunii “Reporter 24”, difuzate de postul local Olt Tv, începând cu ora 20.20.

Ce şanse are să treacă de Parlament Guvernul propus de Dacian Cioloş? Cine sunt miniştrii propuşi de europarlamentar şi ce criterii au stat la baza întocmirii acestei liste? Mai poate fi refăcută alianţa cu PNL? Cum vor ieşi românii din cele trei crize care îi apasă în această perioadă – sanitară, politică şi economică?

Acesta sunt doar câteva dintre întrebările la care Fănel Bădici va fi invitat să răspundă.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 (poate fi şi altul în funcţie de modelul televizorului).

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 11 octombrie | Invitat – Marius Iancu, deputat PSD


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 11 octombrie | Invitat – Marius Iancu, deputat PSD

Publicat

în

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, a fost prezent luni seara, în studioul emisiunii “Reporter 24”, difuzate de postul local Olt Tv.

Marius Iancu a prezentat punctul de vedere al social-democraţilor cu privire la premierul desemnat de Klaus Iohannis să formeze viitorul Guvern. Acesta a declarat în cadrul emisiunii că PSD nu va vota un Guvern condus de Dacian Cioloş despre care spune că a fost şi rămâne “premierul zero”.

Totodată, Marius Iancu a vorbit şi despre soluţiile propuse de social-democraţi în Parlament pentru a-i ajuta pe români să treacă de criza facturilor.


Emisiunea poate fi urmărită aici:

CITEŞTE ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 4 octombrie | Invitat – Ion Doldurea, primar Caracal

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.