AcasăReporter24 TVEmisiunea "Reporter 24" din 20 septembrie | Invitat - Dan Preda, preşedinte...

Emisiunea “Reporter 24” din 20 septembrie | Invitat – Dan Preda, preşedinte Clubul Antreprenorilor Olt

Preşedinte Clubul Antreprenorilor Olt, Dan Preda, a fost prezent luni seara la emisiunea “Reporter 24”, difuzată de postul Olt Tv şi moderată de jurnalistul Ionuţ Jifcu.

El a prezentat primul eveniment de networking şi business din judeţul Olt, care se desfăşoară, pe 28 septembrie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Totodată, discuţiile au vizat şi antreprenoriatul în România, felul în care statul ar trebui să ajute acest sector, dar şi ceea ce înseamnă “educaţie antreprenorială”.


Emisiunea poate fi urmărită aici:

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 13 septembrie | Invitat – Victor Iacobescu (ISJ Olt)

- Advertisement -spot_img
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri