Connect with us

Reporter24 TV

Deputatul Marius Iancu vine la emisiunea “Reporter 24”

Publicat

în

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, este invitatul jurnalistului Ionuţ Jifcu, luni seara, de la ora 20.20, în cadrul emisiunii “Reporter 24”.

Este respins sau nu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR)? Cine va mai prinde pensie, având în vedere creşterea vârstei de pensionare la 70 de ani? Cât va mai reuşi Guvernul să menţină Puterea?

Sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi abordate, în această seară.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCSRDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 (poate fi şi altul în funcţie de modelul televizorului).

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

Print Friendly, PDF & Email

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 6 decembrie | Invitat – Florin Barbu (PSD Olt), preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor

Publicat

în

Deputatul Florin Barbu (PSD Olt), preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, a fost prezent, luni seara, în cadrul emisiunii “Reporter 24” difuzată de postul local Olt Tv şi realizată de jurnalistul Ionuţ Jifcu.

Parlamentarul oltean a vorbit despre obiectivele PSD la Guvernare, despre noul rol în fruntea Comisiei de Agricultură, despre colaborarea cu ministrul Agriculturii, un alt oltean – Adrian Chesnoiu, dar şi despre starea în care Guvernele din ultimii doi ani au lăsat Agricultura românească.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici:


VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 29 noiembrie | Invitat – Cristian Tiţa, şeful Poliţiei Rutiere Olt

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Florin Barbu (PSD Olt), vine la emisiunea “Reporter 24”

Publicat

în

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Florin Barbu (PSD Olt), va fi prezent luni seara, la emisiunea “Reporter 24”, difuzată de postul local Olt Tv, de la ora 20.20.

Care sunt obiectivele pe termen scurt şi mediu ale miniştrilor PSD, ce vrea să facă din poziţia de preşedinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor şi ce şanse de reuşit dă alianţei cu PNL şi UDMR, sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul emisiunii.

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 142 sau 143, în funcţie de modelul televizorului.


Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

sursa foto: Financial Intelligence

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 29 noiembrie | Invitat – Cristian Tiţa, şeful Poliţiei Rutiere Olt


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

Reporter24 TV

Emisiunea “Reporter 24” din 29 noiembrie | Invitat – Cristian Tiţa, şeful Poliţiei Rutiere Olt

Publicat

în

Şeful Serviciului Poliţie Rutieră Olt, subcomisarul Cristian Tiţa, a fost prezent luni seara, în studioul emisiunii “Reporter 24”, difuzate pe postul local Olt Tv.

Reprezentantul poliţiştilor rutieri a vorbit despre principalale cauze de producere a accidentelor rutiere, despre aşa-numitele “puncte negre” de pe drumurile din judeţul Olt, dar şi despre eforturile făcute pentru creşterea siguranţei rutiere.

Totodată, Cristian Tiţa a reuşit să demonteze mai multe mituri urbane referitoare la aparatul radar, etilotest, dar şi în ceea ce priveşte procedura poliţienească.


Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 22 noiembrie | Invitat – Ovidiu Gherghina, jurnalist Olt Tv

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.