AcasăReporter24 TVAntreprenorul Radu Voinea vine la Emisiunea "Reporter 24"

Antreprenorul Radu Voinea vine la Emisiunea “Reporter 24”

Antreprenorul în turism Radu Voinea va fi prezent, în această seară, la Emisiunea “Reporter 24”, difuzată în direct, de la ora 20.20, pe postul local Olt Tv.

Cum a fost al doilea an pandemic pentru industria HoReCa, ce ar fi putut face statul pentru a susţine antreprenorii, ce înseamnă reintroducerea voucherelor de vacanţă pentru acest sector, sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate, în această seară.

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 143.


Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

CITEŞTE ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 6 decembrie | Invitat – Florin Barbu (PSD Olt), preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri