AcasăLIFEReporter 24 intră în reţeaua PressHub

Reporter 24 intră în reţeaua PressHub

spot_img

Reporter24.INFO a intrat recent în reţeaua naţională a PressHUB, un proiect editorial susţinut de Freedom House Romania.

PressHub.ro, rețea inovatoare și independentă de presă creată de Freedom House România, este o platformă de exprimare liberă a ziariștilor din presa centrală și locală care aleg să se pună în serviciul public, promovând excelența în jurnalism.

Criza financiară și criza morală au afectat profund media din România. Persoane cu grave probleme penale au preluat și transformat publicații respectabile în arme personale, chiar instrumente de șantaj, îndreptându-le direct împotriva intereselor societății.

În multe județe, publicații locale au ajuns la mâna baronilor care distribuie resurse publice spre articole de propagandă. Acest hub de presă urmărește să redea demnitatea profesiei promovând excelența în jurnalism.

Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 lei, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia.

Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

CITEŞTE ŞI: 40 de lideri PNL ar urma să ceară demisia lui Cîţu de la şefia partidului

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri