AcasăLIFERepatriere decedati pentru linistirea sufletelor

Repatriere decedati pentru linistirea sufletelor

spot_img
- Publicitate -

Cand verbul a muri se conjuga departe de tara, el trebuie neaparat sa fie asociat cu verbul a repatria. Romanii au suflete calde si iubitoare si isi indeplinesc datoriile morale si fata de cei vii, dar si fata de cei morti.

De milenii organizarea inmormantarii, a parastasului si ingrijirea mormantului sunt considerate datorii sacre. Romanii nu isi lasa in parasire mortii dragi, ci obisnuiesc sa mearga la mormintele lor, sa ii planga, sa le vorbeasca si sa le duca flori si lumanari.


Dar ce se poate face pentru cei care pleaca sa lucreze in afara tarii. Se intampla adesea ca o persoana sa moara la mii de kilometri de tara, in conditii naturale sau violente si atunci apartinatorii au nevoie urgenta de servicii de repatriere decedati.

Daca in tara un apartinator se poate orienta si se poate ocupa personal de anumite etape ale organizarii, in strainatate acest lucru este exclus, fiindca multe dintre institutiile statelor europene nu colaboreaza cu persoane particulare, ci numai cu firme de pompe funebre.

Unde si cu ce incepe un serviciu de repatriere? El debuteaza in Romania cu consultanta gratuita oferita de operatorul care raspunde la telefon non-stop apartinatorilor disperati care au nevoie de ajutor sa indeplineasca datoria sacra fata de defunct.


Firma Funerarenicolas se afla la dispozitia celor care au nevoie 24 din 24 de ore si in zilele de lucru, dar si in zilele de mare sarbatoare iar prin aceasta particularitate a ei si-a castigat o reputatie greu de egalat.

Persoanele desemnate sa raspunda la telefon au toata rabdarea din lume sa ii explice apartinatorului modul in care se va desfasura repatrierea si sa ii asculte dorintele.

Pentru ca sunt si oameni care nu pot vorbi in acele momente in care li se comunica faptul ca persoana iubita a decedat, pe site-ul firmei exista si un formular de contact prin intermediul caruia sa pot solicita servicii de repatriere.

La cateva minute dupa trimiterea solicitarii unei oferte de pret, solicitantul va sti exact care sunt costurile repatrierii.

Contractul cu Funerarenicolas inseamna servicii de top la preturi oneste, apartinator care asteapta in tara, nefiind obligat sa se deplaseze in tara in care a avut loc decesul.

De ce Funerarenicolas si nu alta firma de pompe funebre? Specializarea in repatrieri si experienta acumulata in cei 15 ani de activitate fac diferenta.

Insasi organizarea site-ului face o impresie excelenta vizitatorului de la inceput. In afara consultantei oferite telefonic, apartinatorul are posibilitatea sa se autoinformeze, citind informatiile de pe site si sa configureze repatrierea dorita.

In functie de bugetul alocat repatrierii, apartinatorul poate alege:

-calea de repatriere;

-repatrierea cu cost 0;

-repatrierea la preturi rezonabile, oneste, raportate la calitatea si complexitatea serviciilor.

Apartinatorul poate alege repatrierea pe cale aeriana sau rutiera, in functie de mijlocul de transport cu care ii placea defunctului sa calatoreasca.

Tot pe site se afla si lista documentelor necesare pentru o repatriere legala si informatii referitoare la transportul funerar international al decedatului in sicrie standard, prevazute de legislatia funerara internationala.

Apartinatorii sunt doar informati, fiindca aceste lucruri nu intra in responsabilitatea lor. Ei trebuie sa stie insa cat de mari sunt eforturile specialistilor ca in ziua stabilita familia sa primeasca la capela sicriul in perfecta stare si sa se linisteasca, stiind ca si-a facut datoria fata de cel drag.

Repatrierea este permisa, cand sunt indeplinite urmatoarele conditii:

-dosarul de repatriere este complet, continand: pasaport mortuar;certificat de deces; certificatul constatator al decesului; certificat de imbalsamare si

autorizatia de transport funerar international. Toate aceste piese se obtin greu, dar firmele de pompe funebre specializate in repatrieri colaboreaza cu institutiile statelor respective si au persoane care se ocupa de acest lucru de 15 ani.

-trupul neinsufletit sa fie obligatoriu imbalsamat, sa faca fata unei calatorii asa de lungi.

-sa existe un sicriu de zinc introdus intr-unul din lemn de esenta tare, prevazut cu 24 de gauri si sa existe placa de identificare a decedatului.

-inainte de plecarea la drum, se sigileaza capacul sicriului.

-transportul este permis numai cu masini autorizate special.

Exista si repatrieri cu cost 0 pentru persoanele care au detinut o asigurare de viata valabila pe numele lor, de aceea este recomandabil ca nimeni sa nu plece in strainatate, nici sa studieze, nici ca muncitor sau turist fara o asigurare de viata facuta cu firme serioase de asigurari.

Firma de pompe funebre prezentata mai sus reuseste sa organizeze repatrieri cu promptitudine fiindca are colaboratori puternici si toata echipa este compusa din profesionisti. La nevoie, actele romanesti sau cererile sunt traduse/scrise in limba statului in care a avut loc decesul.

Mii de romani au fost adusi acasa datorita interventiei energice a angajatilor acestei firme. O alta depirndere plina de eleganta si empatie a firmei prezentate mai sus consta in dialogul cu familia si informarea acesteia cu privire la modul in care decurge calatoria, referitor la tot ceea ce se intampla.

Funerarenicolas reuseste sa aline putin durerea din suflet a celor care au pierdut o persoana apropiata la mii de kilometri distanta de casa si care isi pot implini datoria sacra gratie ajutorului acestor specialisti de exceptie.

Decesul unei persoane dragi marcheaza pe viata, dar cel care survine printre straini este sfasietor, tocmai de aceea toti romanii aflati in aceasta situatie au dreptul la repatriere si la odihna bine meritata in pamantul cald si bun al tarii.

Un om care moare are dreptul la omagiile celor care l-au cunoscut, la o masa data in cinstea sa, la coroane funerare din cele mai parfumate si frumoase flori, iar toate acestea sunt posibile, daca si numai daca repatrierea are loc.

 

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri