AcasăACTUALRecensământ 2022 | Perioada de autorecenzare, prelungită

Recensământ 2022 | Perioada de autorecenzare, prelungită

spot_img

Perioada pentru autorecenzare va fi prelungită, după cum a anunțat, joi, președintele Institutului Național de Statistică, Tudorel Andrei. Această etapă urma să expire duminică, 15 mai.

- Publicitate -

„Am avut peste 450.000 de chestionare finalizate în fiecare zi, în condițiile în care media în perioada trecută era cuprinsă între 110.000-125.000 de chestionare pe zi. Practic, de peste 4 ori a fost traficul mai mare decât în condiții obișnuite. Ținând seama de interesul foarte mare pe care l-am avut în această perioadă, am prelungit sau dorim să prelungim perioada de autorecenzare”, a declarat Tudorel Andrei, la Europa FM.

Șeful INS a precizat că vineri se va anunță cu cât se se va prelungi această perioadă.


Tudorel Andrei a menționat că aproximativ opt milioane de români au completat online formularele.

Din cauza numărului mare de oameni care au intrat pe platformă, la începutul săptămânii, sistemul nu a funcționat mai multe ore, iar oamenii au fost nevoiți să stea la coadă în centrele de recenzare asistată. În medie, în fiecare zi au fost completate peste 220 de mii de chestionare, potrivit stirileprotv.ro.

CITEŞTE ŞI: Minerii și energeticienii reiau protestele în Piața Prefecturii din Târgu Jiu


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri