AcasăECONOMIEReacţia Guvernului, în criza scumpirii combustibilului

Reacţia Guvernului, în criza scumpirii combustibilului

spot_img

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, asigură că sunt suficiente stocuri de carburant şi că românii nu au de ce să stea la coadă pentru a-şi alimenta autoturismele.

- Publicitate -

El a adăugat că premierul Ciucă a dispus controale pentru a evita tentativele de speculă.

„Nu există motive reale pentru cresteri accelerate de preturi in România. Țara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la stațiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu  va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a declarat Cărbunaru.


În majoritatea localităţilor din ţară s-au format cozi, miercuri seara, la benzinării, şoferii fiind speriaţi că preţul la benzină şi motorină va creşte extraordinar de mult.

CITEŞTE ŞI:

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri