AcasăADMINISTRAŢIEReabilitarea străzii Oituz din Slatina mai aşteaptă. Primăria, nevoită să refacă studiul...

Reabilitarea străzii Oituz din Slatina mai aşteaptă. Primăria, nevoită să refacă studiul de fezabilitate

spot_img

După reabilitarea străzii Piteşti şi bulevardului Constantin Brâncoveanu, municipalitatea trebuie să refacă studiul de fezabilitate pentru strada Oituz, în vederea actualizării la preţurile actuale, pentru a putea începe şi această investiţie.

Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, n-a putut înainta un termen privind începerea execuţiei, arătând că mai întâi trebuie urmat procesul birocratic.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Două infirmiere de la un spital judeţean au dansat îmbrăcate în uniformă de poliţist. Poliţia face anchetă

„La strada Oituz, trebuie refăcut studiul de fezabilitate şi actualizat la preţurile actuale. Noi sperăm să reuşim cât mai repede să încheiem cu stidiul de fezabilitate, dar fiind o lucrare destul de complexă şi de amplă, nu pot să dau un termen”, a declarat Alexandru Berechet.

Reabilitarea străzii Oituz presupune ample lucrări de ranforsare a versantului, dar şi realizarea de pasarele pietonale.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri