AcasăACTUALReabilitarea drumului care leagă Gorjul de Argeş, prin Olt, în aer. Se...

Reabilitarea drumului care leagă Gorjul de Argeş, prin Olt, în aer. Se aşteaptă o decizie a instanţei

spot_img

Reabilitarea drumului naţional DN 67 B, care trece şi prin judeţul Olt, este blocată după ce Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova încearcă să rezilieze contractul cu o asociere de firme, semnat în urmă cu aproximativ 12 ani.

- Publicitate -

Directorul Secţiei Drumuri Naţional (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat că până la soluţionarea litigiului de către instanţă, nu poate fi făcută o nouă licitaţie pentru reabilitarea drumului.

„DN 67B are ceva probleme pentru că acest contract de reabilitare, semnat prin anul 2010, cu o asociere de firme se încearcă a fi reziliat, la această dată. Unul dintre constructorii din această asociere refuză atât începerea lucrărilor sau derularea contractului, dar în acelaşi timp nici nu doreşte rezilierea acestuia. În aceste condiţii, Regionala de Drumuri Craiova trebuie să aştepte hotărârea instanţei de judecată. Până la soluţionare, noi nu putem efectua niciun fel de procedură de achiziţie publică pentru acest sector de drum”, a declarat Motorga.


CITEŞTE ŞI: De astăzi intră în vigoare modificări ale Codului Fiscal. Ce se scumpeşte

El a adăugat că, între timp, SDN Slatina încearcă să facă lucrări de reparaţii şi întreţinere pe acest drum.

„În schimb, pe partea de întreţinere Secţia Drumuri Naţionale Slatina a alocat, de doi şi până în prezent, cantităţi importante de reparaţii asfaltice şi alte lucrări de întreţinere, pentru a putea asigura viabilitatea acestui drum. Standardele de circulaţie sunt, într-adevăr, scăzute”, a mai spus Adrian Motorga.


 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri