AcasăACTUALReabilitare și dotări pentru alte 18 saloane și două cabinete medicale din...

Reabilitare și dotări pentru alte 18 saloane și două cabinete medicale din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Craiova

spot_img

Un etaj întreg al pavilionului care adăpostește Secția de Pneumologie din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” a fost renovat și igienizat, finanțarea fiind asigurată din fonduri de la bugetul local.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a menționat, într-o postare pe Facebook, că au fost efectuate lucrări de reparații și vopsire a pereților pentru 18 saloane, două cabinete medicale și holul principal al etajului.

blank

Pe lângă aceste lucrări, s-a intervenit și la recompartimentarea parțială a saloanelor, pentru ca pacienții să beneficieze de grupuri sanitare proprii.

CITEȘTE ȘI: INSP: 15 decese la pacienți cu gripă, înregistrate. Ce vârstă au victimele

blank

De asemenea, a fost montat covor PVC antistatic, au fost înlocuite corpurile de iluminat și întrerupătoarele și s-au instalat obiecte sanitare noi. Mobilierul deteriorat a fost și el schimbat, toate saloanele fiind dotate cu monitoare de funcții vitale.

blank

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri