AcasăACTUALRAZIE în barurile, sălile de jocuri de noroc și pe șosele din...

RAZIE în barurile, sălile de jocuri de noroc și pe șosele din Dolj. Amenzi și dosare penale

spot_img

Patru craioveni s-au ales cu dosare penale, în urma unei razii efectuate de către polițiști, sâmbătă seara, care a vizat, între altele, și săli de jocuri de noroc din Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, cei patru bărbați au fost depistați în săli de jocuri din diferite zone ale municipiului, având la ei bricege.

blank

„Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova, a fost depistat în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe strada Brestei, din municipiul Craiova, în timp ce avea asupra sa un briceag în lungime totală de 19,5 cm, cu lama de aproximativ 9 cm. De asemenea, un tânăr de 27 de ani, tot din municipiul Craiova, a fost depistat în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe bulevardul 1 Mai, având asupra sa un briceag în lungime totală de 30 de cm, cu lama de aproximativ 15 cm”, arată IPJ Dolj.

Alţi doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din municipiul Craiova, au fost depistați de forţele de ordine, în incita unor săli de jocuri de noroc, având asupra lor un briceag în lungime de 18 cm, un baston telescopic, metalic, în lungime de 64 de cm şi un spray iritant lacrimogen.

blank

„În toate cele patru situații au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, mai spun polițiștii doljeni.

În cadrul activităților desfășurate, sâmbătă seara, au fost verificate și legitimate aproximativ 1.150 de persoane, controlate 153 de societăți comerciale, dar și 630 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 272 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 97.634 de lei.

Totodată, au fost înregistrate și 15 infracţiuni, dintre acestea cinci la regimul rutier, patru infracţiuni de posesie de droguri pentru consum propriu, alte patru de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar două la alte acte normative.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri