AcasăACTUALRAZIE a poliţiştilor din Olt: Zeci de şoferi au rămas fără permis

RAZIE a poliţiştilor din Olt: Zeci de şoferi au rămas fără permis

spot_img

Zeci de permise de conducere şi certificate de înmatriculare au fost reţinute de poliţiştii din judeţul Olt, în urma acţiunilor desfăşurate în weekend.

Potrivit IPJ Olt, în cadrul activităților, au fost aplicate 404 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut 48 de permise de conducere, dintre care 35 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, trei pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și 10 pentru alte abateri.

CITEŞTE ŞI: Modificări, de anul viitor, la întocmirea actelor de stare civilă. Ce chimbări prevede o ordonanță nou apărută

De asemenea, au mai fost reținute 12 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale.

Totodată, au fost constatate 11 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, dintre care două pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, două pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, trei pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, două pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și două alte infracțiuni.

„Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere de pe drumurile publice din judeţul Olt, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.  Respectarea normelor legale de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive sunt în măsură să facă posibilă evitarea sau să limiteze urmările evenimentelor rutiere”, transmite IPJ Olt.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri