AcasăACTUALRafila despre spitalele regionale: „Proiectarea de înaltă calitate va ușura mult construcția”

Rafila despre spitalele regionale: „Proiectarea de înaltă calitate va ușura mult construcția”

spot_img

Echipele de proiectanți care lucrează la spitalele regionale de la Iași, Cluj-Napoca și Craiova au o mare responsabilitate pentru realizarea unor proiecte cu un impact important asupra calității sănătății publice. O proiectare de înaltă calitate va ușura mult etapa de construcție, spune Rafila.

- Publicitate -

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a avut luni o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții companiilor care au câștigat contractele de proiectare a spitalelor regionale din Cluj-Napoca și Iași, scrie Mediafax.

Spitalele regionale de la Iași, Cluj-Napoca și Craiova sunt principalele investiții în infrastructura spitalicească din România care vor fi dezvoltate în următorii ani, iar respectarea termenelor contractuale este o prioritate a Ministerului Sănătății.


În cadrul întâlnirii organizate la sediul Ministerului Sănătății cu reprezentanții firmelor care au câștigat contractele de proiectare a spitalelor regionale, aceștia au prezentat graficul de activități, astfel încât etapa de proiectare să fie finalizată cel târziu în martie 2023 pentru Spitalul Regional Iași, respectiv mai 2023 pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca.

Ministrul Sănătății a subliniat că echipele de proiectanți au o mare responsabilitate pentru realizarea unor proiecte cu un impact important asupra calității sănătății publice din România.

Proiectele tehnice trebuie să fie nu doar finalizate la timp, ci calitatea proiectării trebuie să fie la cele mai ridicate standarde de calitate, conform unui comunicat remis de Ministerul Sănătății.


Alexandru Rafila a insistat asupra faptului că o proiectare de înaltă calitate va ușura mult etapa de construcție propriu-zisă, iar Ministerul Sănătății le asigură întregul sprijin pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale.

CITEȘTE ȘI: Nouă instituții de învățământ din Dolj au obținut titlul de „Școală Europeană”. Director Școala „Mihai Viteazul” Craiova: „Eforturile noastre au fost încununate cu acordarea acestui certificat”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri