AcasăACTUALRaed Arafat: „Multă lume nu mai poartă mască în spaţii închise. Riscăm...

Raed Arafat: „Multă lume nu mai poartă mască în spaţii închise. Riscăm să revenim la restricţii”

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Raed Arafat nu exclude o întoarcere la situația dinainte de 1 august. În timp ce o mare parte dintre români se află în concedii și par a fi uitat complet de pandemie și restricții, şeful DSU anunţă că situaţia poate deveni gravă dacă populaţia nu se vaccinează.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că trendul crescător privind infecţiile cu SARS-CoV-2 este de natură a îngrijora, el atrăgând atenţia asupra faptului că există date conform cărora tinerii sunt mai afectaţi de varianta Delta a virusului şi arătând că în România doi tineri fără comorbidităţi, dar nevaccinaţi, au decedat, scrie România Tv.

„Ce ne face să fim mai îngrijoraţi este faptul că lumea nu s-a înghesuit la vaccinare decât la început, avem un procent important nevaccinat, chiar în pofida faptului că avem vaccin şi este gratuit şi poţi să-l accesezi oricând vrei şi chiar poţi să alegi ce vaccin vrei”, declară medicul.

Raed Arafat nu anunţă restricţii, dar atrage atenţia că se poate ajunge la ele zonal, dacă rata de incidenţă va creşte.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri