AcasăACTUALRadu Banciu a stârnit controverse după ce a zis în direct că...

Radu Banciu a stârnit controverse după ce a zis în direct că femeile pe care le-am cunoscut voiau să fie plesnite: “Atât sunt de proaste”

spot_img

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat joi în emisiunea Fotbal All Inclusive de la Prima Sport, că 99% din femeile pe care le-a cunoscut „își doreau: să le mai și plesnești din când în când”. El afirmă la un moment dat că „cele mai multe dintre ele își doresc în realitate”, un bărbat care „să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau să îmi dea numai la ficat”, potrivit adevarul.ro.

Emisiunea Fotbal All Inclusive, a fost transmisă joi în direct pe postul Prima Sport și pe pagina de Facebook a emisiunii. Iar în momentul în care un telespectator i-a scris prezentatorului că „recursul a alungat toate muierile de pe chat”, el a reacționat aducând diverse comentarii la adresa femeilor.

„Femeia nu știe unde îi sunt lipsurile să nu credeți că din motivul ăsta lipsesc muierile (de pe chatul emisiunii) că le era frică să nu le urechem pentru ortografie. Să nu-i faci curte pe chat, atunci dispare. Atâta timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi Asta e muierea”, a spus Radu Banciu, potrivit înregistrării video disponibile și pe Youtube.


CITEŞTE ŞI: Sute de angajaţi ai Alro Slatina pichetează Ministerul Energiei

Apoi un internaut i-ar fi scris: „bărbații în tandrețuri sunt plictisitori. Bărbatul trebuie să fie puternic, nu moale. De aceea ne plac bărbații inabordabili”, comentariu la care Radu Banciu a reacționat spunând că „99% din femeile pe care le-am cunoscut își doreau să le mai și plesnești din când în când”

„Păi dar până la un punct. Că după aia veniți și vă plângeți că v-a dat cu ranga sau cu parul. Nu mi se pare așa. Bărbatul nu trebuie să fie tare, că nu toți bărbații îs polițiști sau vameși, să aibă alte argumente, după părerea mea. Asta cu bătaia și cu dușmănia știu si eu că toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să se vadă că există o autoritate. Dar ele nu spun asta niciodată în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu, în intimitate, dar în viața reală nu se duce nici una la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele încât asta își doresc în realitate. O relație de tipul ăsta este totalmente inacceptabil. Adică dimpotrivă atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla. E ca și cum ar zice bărbatul: mie îmi trebuie o femeie care să facă numai mâncare sau numai curat. Acestea sunt niște clișee până la urmă”, a mai spus jurnalistul.


Declarațiiile (de mai sus) ale jurnalistului pot fi urmărite începând cu minutul 25:00 din înregistrarea video publicată pe canalul de YouTube „Prima Sport”.

Contactat de Libertatea, Radu Banciu a spus că totul a fost o „fabuloasă satiră”

„Sunt niște stigmate, o satiră la adresa prostiei societății. Eu v-aș sfătui să nu vă băgați unde nu e nimic de găsit. Nu e un îndemn la violență. Apăram împotriva violenței. Era o fabuloasă satiră. Cum să incităm? E o discuție făcută ca să râdem de prostie, nu să incităm la violență. Cei care v-au semnalat n-au priceput, n-au ținut cont de context. Îi stigmatizam exact cum nu trebuie să faci”, a declarat Radu Banciu.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri