AcasăACTUALRabla pentru laptopuri și tablete. Când se fac înscrierile

Rabla pentru laptopuri și tablete. Când se fac înscrierile

spot_img

Persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte laptopurile şi tabletele începând de vineri, ora 10.00, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu.

- Publicitate -

Potrivit informării, bugetul pentru de-a doua etapă este de 10 milioane lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 1 iulie, ora 10:00 – 7 iulie, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului.

În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:


  • 500 de lei pentru laptopuri
  • 300 de lei pentru tablete.

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

CITEȘTE ȘI: Spitalul Târgu Jiu, reabilitat termic printr-un proiect finanţat prin PNRR


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri