AcasăACTUALPurtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj, postări pe Facebook pe bani publici....

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj, postări pe Facebook pe bani publici. Presa, tratată cu FLIT

spot_img

O simplă căutare pe site-ul Instituției Prefecturii Dolj arată faptul că ultimul comunicat presă constă într-o informare de presă, dată de DSP Dolj, și a fost publicat în data de 24 martie, anul acesta. În tot acest timp, purtătorul de cuvânt al instituției, Adina Lucia Marica, plătită din bani publici pentru a se ocupa de relația cu mass-media, are o foarte mare grijă de pagina de Facebook a actualului prefect, Dan Diaconu. 

De exemplu, astăzi, a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea Palatului Administrativ din Craiova. Purtătorul de cuvânt l-a însoțit pe prefectul Dan Diaconu la București pentru a-l poza participând la eveniment.

Teoretic, fiind în timpul serviciului, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj ar fi trebuit să scrie un comunicat de presă și, să presupunem că nu binevoia să ni-l trimită nouă, pentru că mai nou Marica decide cum să comunice, să îl posteze pe site-ul Prefecturii. Acolo este angajată, iar din banii publici nu este plătită să fie administratorul paginii prefectului. Sau da?!

Practic, purtătorul de cuvânt al acestei instituții din Craiova a oferit presei cinci, șase cuvinte…pe un grup de WhatsApp, având însă grijă ca imediat să facă o postare ușor lacrimogenă pe  pagina prefectului…nu, nu a Prefecturii(că au și pagină de Facebook).

Comunicarea cu mass-media și-a programat-o pentru această seară, avertizând că doar pe Facebook mai pupăm informații…ca să fie treaba treabă! (P.S. Nici până la această oră, 19.42, nu a apărut nimic oficial).

CITEȘTE ȘI: ESCROCHERIE online. Cât mi s-a cerut pe un permis de conducere, fără examen, pe Facebook

„Mai bine nu puneam nimic și vedeați direct pe fb…Data viitoare o sa fac asa…Poate o sa aveți alta reacție”, a menționat Marica, referindu-se la cei din presă.

Ultima postare pe pagina Prefecturii Dolj a fost făcută cu ocazia Zilei Armatei

Și da, este purtător de cuvânt al Prefecturii Dolj, conform site-ului. Nu scrie acolo de vreun consilier personal.

Fiind purtător de cuvânt al unei instituții, chiar dacă ești plecat la București, pentru pagina de Facebook a șefului tău, de exemplu, faci cumva să te ocupi și de postul pentru care ești plătit din bani publici. Asta cu „pun, nu pun, fac aia, nu fac aia…sunt pe drum, sunt în mașină, nu am timp”, chiar nu este o scuză când cei din presă văd că pentru FB-ul prefectului este timp.

Astăzi, a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea Palatului Administrativ din Craiova.

Actualul prefect de Dolj, Dan Diaconu, cel care a fost și consilier local PNL și a trecut subit în tabăra PSD, consideră că este suficient să te pozezi semnând contracte și oferind mesaje după bunul plac, omițând că la evenimentul respectiv se afla chiar omul care a inițiat acest proiect, colegul său, subprefectul Nicușor Roșca. Păi, fiind purtător de cuvânt al PREFECTURII, de ce ai alege să scoți în evidență doar zâmbetul nevinovat al lui Diaconu?!

Teoretic, Marica era acolo pentru PREFECTURA Dolj, practic…s-a dus pentru pagina lui Diaconu.

Am încercat să obținem un punct de vedere în acest sens, după postarea pe Facebook, dar pentru că am îndrăznit să îl întreb despre comunicarea cu mass-media, Dan Diaconu mi-a închis telefonul în nas, fiind însă amabil și spunându-mi grosolan să am o zi bună!

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri