AcasăPOLITICĂPSD Olt a început campania "Românii merită în Schengen". Liderii filialei, primii...

PSD Olt a început campania „Românii merită în Schengen”. Liderii filialei, primii semnatari (FOTO)

spot_img

PSD Olt a demarat strângerea de semnături, în stradă, în cadrul campaniei „Românii merită în Schengen”.

Primii care au semnat petiţia au fost președintele PSD Olt, Marius Oprescu, preşedintele executiv Emil Moț, dar şi Virgil Delureanu, Ionuț Ivan, Cosmin Floreanu și Alexandru Berechet.

Ei au dat, la Slatina, startul campaniei „Românii merită în Schengen”, dar acțiuni similare sunt inițiate în toate orașele județului Olt, pentru a populariza această campanie menită să pună pe agenda europeană intrarea României în Schengen.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 19 septembrie | Invitat – Ionuţ Ivan, vicepreşedinte CJ Olt

„Suntem parte a unei mari familii europene și merităm să avem aceleași drepturi ca statele membre. România respectă de multă vreme toate criteriile impuse de Comisia Europeană, iar Stânga europeană susține cu tărie aderarea noastră la spațiul Schengen. Pentru toate eforturile depuse și angajamentele pe care țara noastră le-a respectat, românii merită în Schengen. Invit oltenii să vină în număr mare să-și exprime, în scris, dorința ca România să fie parte integrantă a spațiului Schengen”, a transmis Marius Oprescu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri