AcasăPOLITICĂPSD îi cere vicepreședintelui Curții de Conturi, Niculae Bădălău, să își depună...

PSD îi cere vicepreședintelui Curții de Conturi, Niculae Bădălău, să își depună demisia

spot_img

PSD solicită vicepreședintelui Curții de Conturi Niculae Bădălău să își depună demisia pentru încetarea mandatului, după ce acesta a fost reținut duminică pentru dare de de mită: „Prezența sa în această funcție ar afecta grav credibilitatea instituției”.

PSD solicită vicepreședintelui Curții de Conturi Niculae Bădălău să își depună demisia pentru încetarea mandatului, scrie Mediafax.

„PSD consideră că în contextul în care DNA a început o anchetă penală și a dispus reținerea domnului Niculae Bădălău, acesta nu își mai poate continua activitatea la Curtea de Conturi a României. Prezența sa în această funcție ar afecta grav credibilitatea instituției. De aceea, demisia sa ar reprezenta cea mai bună cale pentru protejarea imaginii unei instituții fundamentale a statului român”, transmit social-democrații.

Potrivit unui comunicat al DNA, Nicolae Bădălău, consilier de conturi, vicepreședinte al Autorității de Audit, fost senator PSD, a fost reținut duminică pentru dare de de mită, în formă continuată, și trafic de influență, iar o persoană fizică, reprezentant al unei societăți comerciale, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită.

Președintele USR Cătălin Drulă a anunțat că luni formațiunea va cere în Parlament revocarea din funcție a lui Nicolae Bădălău.

CITEȘTE ȘI: Primăria Târgu Jiu angajează director executiv adjunct și șef serviciu în cadrul Direcției Urbanism. Când are loc concursul

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri