AcasăACTUALPSD îi cere ministrului Lucian Bode să înființeze mai multe centre pentru...

PSD îi cere ministrului Lucian Bode să înființeze mai multe centre pentru eliberarea pașapoartelor

spot_img

PSD îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, să suplimenteze resursele și să înființeze mai multe centre prentru preluarea cererilor de eliberare de pașapoarte, după ce în țară este aglomerație în toate aceste unități. 

- Publicitate -

„PSD urmărește cu îngrijorare creșterea semnificativă a solicitărilor cetățenilor români pentru eliberarea pașapoartelor și consideră că cea mai eficientă cale pentru calmarea acestei situații este ca autoritățile statului să suplimenteze resursele umane și logistice pentru a răspunde adecvat acestei cereri”, transmit reprezentanții PSD într-un comunicat de presă.

Social-democrații îi cer ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, să ia urgent măsuri pentru rezolvarea acestei situații, cum ar fi înființarea mai multor centre pentru preluarea cererilor și optimizarea condițiilor tehnice privind înregistrarea programărilor online pe site-ul Direcției Generale de Pașapoarte.


„Totodată, PSD înțelege preocuparea cetățenilor de a-și lua toate măsurile de precauție în actualul context și de aceea consideră că e important ca reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne să comunice activ în această perioadă pentru a asigura populația că nu există nicio intenție de restricționare a eliberării pașapoartelor și că toate cererile vor fi onorate”, se arată în comunicatul de presă.

CITEȘTE ȘI: Spitalul Regional Craiova | Guvernul împrumută 600 de milioane de euro de la BEI

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri