AcasăACTUALPrototip futurist al Uzinelor Dacia, prezentat astăzi. Ce nume poartă

Prototip futurist al Uzinelor Dacia, prezentat astăzi. Ce nume poartă

spot_img

Dacia Manifesto, poate cea mai futuristă creaţie a constructorului auto de la Mioveni, a fost prezentată azi publicului.

Deocamdată, prezentarea a avut loc doar online, însă a stârnit, la nici o jumătate de oră de la eveniment, o multitudine de reacţii.

Deşi constructorul auto nu a oferit absolut niciun fel de detalii ce ţin de partea tehnică a maşinii – singura informaţie oficială a fost că e vorba despre un prototip – imaginile oficiale de mai jos lasă să transpară un detaliu important: Dacia Manifesto e o maşină electrică. Sau, cel puţin, aşa pare să fie acest prototip, notează jurnaliştii argesulonline.ro.

Concluzia această a fost trasă ţinând cont de lipsa eşapamentului.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Centrul „Constantin Brâncuși” din Craiova este, de astăzi, deschis publicului. Cum s-a derulat evenimentul dedicat inaugurării

Putem, de asemenea, presupune că e vorba despre un concept-car tot-teren, date fiind accesoriile vizibile în imagini, cum ar fi troliul montat în partea frontală, dimensiunile jantelor (de cel puţin 17 sau 18 ţoli), dar şi faptul că toate imaginile au fost făcute în afara şoselelor.

Absenţa portierelor şi a parbrizului duce, de asemenea, către concluzia unui vehicul de agrement off-road.

Nu lipseşte, ca element de identitate a mărcii, noul logo, vizibil pentru prima dată pe un alt prototip spectaculos, Dacia Bigster, prezentat în premieră în ianuarie anul trecut, potrivit argeşulonline.ro.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri