AcasăACTUALProtest la Prefectura Olt, mâine. Sindicaliştii Cartel Alfa, pichet împotriva creşterii costurilor...

Protest la Prefectura Olt, mâine. Sindicaliştii Cartel Alfa, pichet împotriva creşterii costurilor de trai

spot_img

Protestul Cartel Alfa intitulat „Marşul Anti-sărăcie” ajunge în judeţul Olt, miercuri, când protetatarii vor picheta Prefectura Olt.

Protestul începe la ora 12.00. Sindicaliştii spun că protestul este pentru creșterea urgentă a salariilor și pensiilor şi împotriva creșterii costurilor de trai.

CITEŞTE ŞI: Au tăiat porcul, apoi s-au tăiat între ei. Un bărbat din Olt a ajuns la închisoare

„În același timp, atragem atenția și asupra faptului că, în contextul actualelor prețuri, foarte multe unități economice sunt puse în situația de a-și înceta activitatea, iar cetățenii români vor fi puși în situații dramatice din cauza superficialității cu care este tratată problema la nivel politic.

Este nevoie de acțiune imediată în patru direcții prioritare:

  • Stoparea creșterii prețurilor!
  • Creșterea salariilor și pensiilor!
  • Deblocarea negocierilor colective prin modificarea Legii Dialogului Social
  • Aplicarea integral și fără discriminare a Legii 153/2017 și Legii 195/2020!”, arată sindicaliştii.

Protestul Cartel ALFA se va derula în perioada 17-21 octombrie 2022, sub forma a două caravane care vor porni din zonele Ardeal (Zalău) și Moldova (Botoșani) spre București, cu proteste organizate în localități de pe traseu unde există riscuri majore de blocare a unor activități de producție și pierderea locurilor de muncă. Cele două caravane se vor întâlni la București unde va avea loc pe 20 octombrie un amplu miting-marș în Piața Victoriei și Piața Revoluției.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri