AcasăACTUALProtest la Cariera Jilţ Sud din Gorj. Minerii refuză să intre la...

Protest la Cariera Jilţ Sud din Gorj. Minerii refuză să intre la muncă (VIDEO)

spot_img

Minerii de la cariera Jilț, din Gorj, au demarat un amplu protest, după ce trei dintre colegii lor au murit. Aceștia refuză să intre la muncă și solicită demisia conducerii Complexului Energetic Oltenia.

 

CITEŞTE ŞI: Bulgar prins la vamă cu țigări de 1,5 milioane de euro ascunse între șervețele umede

Marţea trecută, în jurul orelor 13.15, în incinta Carierei Jilţ Sud din Complexul Energetic Oltenia, s-a răsturnat o tancheta care transporta muncitorii în carieră.

Trei persoane au decedat, un conducător formație de lucru, un electrician și un lăcătuș. În afara acestora 10 persoane au fost rănite ajungând la spitale din Motru, Târgu Jiu şi Craiova.

După accident, a fost desfăşurată o anchetă a Inspecţiei Muncii, dar şi ministrul Energiei Virgil Popescu a fost prezent în carieră. Mai mulţi directori din cadrul CE Oltenia au fost demişi s-au şi-au dat demisia, însă nu şi directorul general Daniel Burlan.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri