AcasăACTUALProiectul privind modernizarea interiorului Blocului Central al SJU Slatina stagnează. Preşedintele CJ...

Proiectul privind modernizarea interiorului Blocului Central al SJU Slatina stagnează. Preşedintele CJ Olt, nemulţumit de CNI

spot_img

Proiectul privind modernizarea şi reabilitarea interiorului Blocului Central al Spitalului Slatina, derulat prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), bate pasul pe loc.

- Publicitate -

Potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, firma care îşi adjudecase licitaţia organizată de CNI a rezilitat contractu. Astfel, Compania trebuie să organizeze o nouă licitaţie.

„Din păcate, proiectul de modernizare şi reabilitare a Blocului Central, pe interior, care este derulat prin Compania Naţională de Investiţii, stagnează. Nu din vina noastră. Constructorul care câştigase această lucrare a reziliat contractul, urmând ca CNI să o scoată din nou la licitaţie. Sperăm să fie gata, până la finalul anului, iar de la anul să lucrăm la interior. Dacă nu, voi retrage acest proiect de la Companie şi îl vom face pe fonduri proprii, chiar dacă ne costă”, a declarat Marius Oprescu.


El a adăugat că situaţia este inadmisibilă.

„Nu putem sta pe loc atât timp. Noi, am reabilitate restul pavilioanelor din spital, secţiile externe, iar la Blocul Central, care e cel mai important, n-am început din cauza faptului că ne-am asumat să aducem bani şi din altă parte, dar lucrurile merg foarte greu”, a conchis preşedintele CJ Olt.

CITEŞTE ŞI: Se modifică taxa de salubritate în judeţul Olt. Ce trebuie să ştie societăţile comerciale


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri