AcasăACTUALProiect de 12 milioane de euro pentru creșterea gradului de siguranță a...

Proiect de 12 milioane de euro pentru creșterea gradului de siguranță a Aeroportului Craiova. Contractul a fost semnat

spot_img

Conducerea Aeroportului Internaţional din Craiova a semnat, joi, la sediul Ministerului Transportului, un contract de finanțare în valoare de aproape 60 de milioane de lei pentru creșterea gradului de siguranță a operațiunilor instituției. 

În cadrul acestui proiect, spune directorul Aeroportului Craiova, Sorin Manda, vor fi achiziționate echipamente și utilaje de ultimă generație necesare intervențiilor în situații de urgență.

„Este vorba de 14 autospeciale și dispozitive speciale pentru aeroporturi care vor asigura intervenția rapidă în caz de incendiu sau pentru degivrarea aeronavelor, dar și pentru întreținerea pistei: deszăpezire, curățarea suprafețelor de mișcare și asigurarea condițiilor de siguranță pentru operațiunile de pe pistă. Investițiile aflate în desfășurare, precum și politica de dezvoltare a ofertei de zboruri, fac parte din strategia noastră de a transforma Aeroportul Internațional Craiova în principalul motor de dezvoltare a regiunii și unul dintre cele mai sigure și moderne aeroporturi din țară”, a explicat Manda.

În prezent, Aeroportul International Craiova implementează mai multe proiecte în valoare totală de aproape 150 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Slatina: Supralărgirea străzii Piteşti, de la intrarea dinspre Valea Mare, ar putea fi finalizată în primăvară | Galerie FOTO

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri