AcasăACTUALProiect cu fonduri europene la Primăria Caracal: Proceduri administrative rapide și o...

Proiect cu fonduri europene la Primăria Caracal: Proceduri administrative rapide și o mai rapidă servire cetăţenilor

spot_img

Proiectul ,,PRO-ADMN – Administrație locală performantă”, finanțat cu fonduri europene,  a fost lansat miercuri de Primăria Caracal. Proiectul ajută la simplificarea procedurilor administrative și o mai rapidă servire a nevoilor caracalenilor.

Conform Primăriei Caracal, proiectul ,,PRO-ADMN-Administrație locală performantă” este cofinanțat prin Fondul Social European, Axa Prioritară și are ca plan adoptarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate.

Valoare proiectului este de 3.893.240,40 lei din care Autoritatea de Management POCA asigură o finanțare nerambursabilă de 3.815.375,60, echivalentă cu 98% din valoarea proiectului.


,,​Pentru comunitatea noastră acest proiect ne asigură posibilitatea dezvoltării unor soluții informatice pentru simplificarea procedurilor administrative și implicit servicii mai rapide și inovative pentru caracaleni. Asta înseamnă timp mai scurt de răspuns la nevoile cetățenilor și la solicitările lor specifice primăriei”, transmite Primăria Caracal.

CITEȘTE: Cadavrul unui bărbat, descoperit pe o stradă în Piteşti. Suspiciuni de OMOR

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri