AcasăADMINISTRAŢIEProiect cu finanţare europeană, la Caracal. Sute de locuri disponibile pentru cursuri...

Proiect cu finanţare europeană, la Caracal. Sute de locuri disponibile pentru cursuri de calificare

spot_img

280 de locuri la cursuri de calificare sunt disponibile pentru caracaleni prin proiectul „Parteneriat activ în combaterea excluziunii și sărăciei în comunitatea marginalizată din Municipiul Caracal”, implementat de Primăria Caracal în calitate de partener.

Potrivit unui anunţa al municipalităţii, cursurile sunt pentru meseriile: lăcătuș mecanic reparații universale, lucrător în structuri pentru construcții, lucrător comercial, îngrijitor bătrâni la domiciliu, peisagist-floicultor, brutar.

CITEŞTE ŞI: A doua etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice” debutează luni

Cei interesați trebuie să fi absolvit minim 10 clase și să aibă venituri de maxim 1524 lei/membru de familie.

Cei care nu au absolvit minim 10 clase se pot înscrie la curs pentru lucrător salubrizare căi publice.

La finalizarea cursului participanții vor primi o diplomă recunoscută în țară și în statele UE și vor fi sprijiniți să obțină un loc de muncă.

Totodată aceștia vor beneficia de un set de analize medicale gratuite și o subvenție de participare la curs (minim 900 lei, maxim 3600 lei) în funcție de cursul ales.

Detalii: telefon: 0753/465.875 (luni – joi între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00) sau la sediul Primăriei Caracal – Serviciul Program, Strategii de Dezvoltare.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri