AcasăEDUCAŢIEProiect al Primăriei Piatra-Olt: Preselecţie pentru micii fotbalişti din oraş

Proiect al Primăriei Piatra-Olt: Preselecţie pentru micii fotbalişti din oraş

spot_img

Copiii din Piatra-Olt vor avea ocazia, din noul an, să practice fotbalul într-un mod organizat şi profesionist. Autorităţile locale au decis să sprijine sportul rege, iar în acest sens vor fi înfiinţate grupe de juniori. Astfel, copiii născuţi 2011, 2012 şi 2013 sunt aşteptaţi să se înscrie la preselecţia, care va fi organizată în perioada 15-22 decembrie.

Primăria oraşului Piatra-Olt oferă copiilor din comunitate posibilitatea de a practica cel mai iubit sport, fotbalul. Astfel, în perioada 15-22 decembrie se va organiza preselecţie la fotbal. Sunt aşteptaţi să se înscrie copiii născuţi în 2011, 2012 şi 2013.

„La solicitarea cetăţenilor, am decis să înfiinţăm grupe de fotbal. Copiii selectaţi vor beneficia de bază materială şi logistică, pregătire de specialitate şi echipamente asigurate gratuit de Primăria oraşului Piatra-Olt”, a precizat edilul localităţii, Nicuşor Rada.

De pregătirea copiilor se va ocupa antrenorul de fotbal Marian Stuparu. Înscrierile se pot efectua telefonic la numărul 0745. 480. 661.

CITEŞTE ŞI: Piatra Olt: Ediţia a doua a Cupei Iernii TSD

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri