AcasăACTUALProgramul Tranziție Justă | CJ Gorj demarează selecția partenerilor pentru constituirea grupului...

Programul Tranziție Justă | CJ Gorj demarează selecția partenerilor pentru constituirea grupului de coordonare

spot_img

Reprezentanții Consiliului Județean Gorj urmează să demareze o selecție a partenerilor relevanți pentru constituirea grupului de coordonare a tranziției la neutralitatea climatică la nivelul județului Gorj, anunță președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu. 

Cosmin Popescu a precizat că echipa instituției a finalizat Ghidul privind identificarea și selecția partenerilor relevanți în vederea constituirii Grupului județean de coordonare a tranziției la neutralitatea climatică la nivelul județului Gorj 2021-2027, precum și Regulamentul de organizare și funcționare a Grupului de coordonare a tranziției la neutralitatea climatică la nivelul județului Gorj 2021-2027.

„Astfel, s-a intrat în faza finală a constituirii Grupului de Coordonare, fiind lansat anunțul privind selecția partenerilor relevanți pentru constituirea Grupului de coordonare a tranziției la neutralitatea climatică la nivelul județului Gorj.

Constituirea Grupului județean, care este în sarcina exclusivă a Consiliului Județean Gorj, a demarat printr-o procedură transparentă și nediscriminatorie de selectare a reprezentanților mediului de afaceri și societății civile, asigurându-se astfel un nivel optim de reprezentativitate a sindicatelor și patronatelor, organizațiilor de protecția mediului, organizațiilor tinerilor, femeilor, organizațiilor grupurilor vulnerabile, asociațiilor profesionale în domeniul urbanismului, energiei regenerabile și formării profesionale. Reamintesc că județului Gorj îi vor fi alocate fonduri nerambursabile în valoare de 537 de milioane de euro în cadrul obiectivului „Investiții pentru ocuparea forței de muncă și creștere economică”, a menționat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

CITEȘTE ȘI: Noi proiecte finanţate prin PNRR, în judeţul Olt. Pe listă sunt Brebeni, Corbu, Coteana şi Drăghiceni

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri