AcasăACTUALProgramul Tomata, prelungit până la 1 iulie. Ministrul Agriculturii: „Am înțeles dificultățile...

Programul Tomata, prelungit până la 1 iulie. Ministrul Agriculturii: „Am înțeles dificultățile pe care fermierii le întâmpină”

spot_img

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunțat, luni, că termenul pentru valorificarea producției din ciclul I de producție, în cadrul Programului „Tomata”, va fi prelungit până pe 1 iulie.

- Publicitate -

„Din discuțiile pe care le-am purtat în ultima perioadă cu legumicultorii înscriși în Programul Tomata am înțeles dificultățile pe care aceștia le întâmpină în obținerea producției și comercializarea ei.

Am analizat argumentele lor și am lansat în dezbatere publică un proiect de act normativ prin care prelungim termenul de valorificare pentru legumele în spații protejate pe care fermierii români le cultivă cu multă trudă.


Astfel, noul termen va deveni 1 iulie, în loc de 10 iunie, cum fusese prevăzut inițial”, a menționat Chesnoiu.

De asemenea, prin actul normativ propus se modifică și termenul pentru depunerea documentelor justificative pentru ciclul I de producție, acesta urmând a fi data de 30 august inclusiv, față de 30 iunie, cum era stabilit inițial.

CITEȘTE ȘI: Rafila despre spitalele regionale: „Proiectarea de înaltă calitate va ușura mult construcția”


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri