AcasăACTUALProgramul "Family Start" | Guvernul dă bani pentru nunţi şi botezuri

Programul “Family Start” | Guvernul dă bani pentru nunţi şi botezuri

spot_img

Premierul Nicolae Ciucă spune că, în curând, va fi aprobat programul „Family Start” – care va cuprinde inclusiv credite garantate de stat pentru nunți și botezuri. De asemenea, se vor acorda și credite garantate pentru achiziția de mașini.

- Publicitate -

În mesajul transmis duminică, de Ziua Familiei, marcată în fiecare an la 15 mai, din 1993 încoace, șeful guvernului a anunțat programul „Family Start”, care încă nu e gata, dar care va fi lansat în curând.

„Sprijinim familiile la început de drum prin credite garantate de către stat pentru organizarea nunții, a unui botez sau pentru achiziția unei mașini de familie. În scurt timp, programul Family Start va fi aprobat în ședință de Guvern”, arată premierul Nicolae Ciucă în mesajul publicat pe internet.


Șeful guvernului a mai spus că se pregătește un program pentru susținerea copiilor.

„Un copil din trei nu are acces la servicii medicale și riscă să fie abandonat în grija statului. Este motivul pentru care finalizăm planul de acțiune prin care instituim la nivel national «Garanția pentru copii»”, mai scrie premierul care precizează că, astfel, toți copiii vor avea acces la „servicii de bază fundamentale”.

Nicolae Ciucă a mai amintit că în Progranul Național de Redresare și Reziliență este prevăzută și construirea a 150 de centre de zi pentru copiii vulnerabili, relatează europafm.ro.


CITEŞTE ŞI: Femeie găsită spânzurată într-un pom din spatele unui bloc, la Turnu Severin

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri