AcasăACTUALProgram de 500 de milioane de lei pentru stații de încărcare a...

Program de 500 de milioane de lei pentru stații de încărcare a mașinilor electrice

spot_img

Ministrul Mediului Tanczos Barna a anunțat luni, într-o postare pe Facebook,  lansarea unui nou program de finanțare pentru dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare a mașinilor electrice. Valoare noului program este de 500 de milioane de lei.

Potrivit ministrului Mediului, noul program are un buget de 500 milioane de lei pentru stații de reîncărcare cu putere normală, de minimum 3,7 kW și maximum 22kW.

„Sunt eligibili în cadrul programului derulat de AFM instituţiile publice, inclusiv unitățile de învățământ de stat, unitățile administrativ-teritoriale, precum și subdiviziunile administrativ-teritoriale ale municipiului Bucureşti, localitățile care nu sunt unități administrativ-teritoriale, dar sunt atestate ca staţiuni turistice și asociaţiile de dezvoltare intercomunitară”, scrie ministrul Tanczos Barna.

CITEȘTE ȘI: DOLJ | Pachete cu alimente de bază pentru 47.000 de persoane. Cine beneficiază

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri