AcasăACTUALProfesorul universitar doctor Liviu Pop, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova

Profesorul universitar doctor Liviu Pop, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova

spot_img

Universitatea din Craiova, la propunerea Facultății de Drept, i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa, profesorului universitar doctor Liviu Pop, membru corespondent al Academiei Române, fost decan al Facultății de Drept din cadrul Universității „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.

- Publicitate -

Liviu Pop este profesor emerit al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca pentru domeniul de cercetare Drept civil-Teoria generală a obligațiilor.

De-a lungul activității didactice universitare, a fost răsplătit cu distinse premii și recunoșteri, a scris peste 200 de cercetări juridice precum: manuale universitare, monografii, tratate, culegeri de studii, articole, studii, note şi comentarii publicate în reviste de prestigiu din țară și din străinătate.


CITEȘTE ȘI: Scandalul de la CN „Ion Minulescu” Slatina continuă. Elevii, anunţaţi că nu vor fi primiţi la ore, fără avizul medical

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri