AcasăACTUALProduse expirate vândute în magazinele de lângă școlile din Filiași. Au fost...

Produse expirate vândute în magazinele de lângă școlile din Filiași. Au fost aplicate amenzi

spot_img

Produse expirate, etichetare necorespunzătoare a mărfurilor, neinformarea corectă a consumatorilor,  acestea reprezintă o parte dintre neregulile constatate în urma unui control efectuat la mai multe magazine din apropierea unităților școlare din Filiași, județul Dolj. 

- Publicitate -

Potrivit unei informări efectuate de către reprezentanții Prefecturii Dolj, este vorba despre cinci agenți economici aflați în vecinătatea unităților de învățământ din orașul Filiași.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate: amenzi în valoare de 38.900 lei; au fost date cinci avertismente, s-au confiscat sume de bani și au existat situații când s-a impus oprirea de la comercializare a diferitelor produse”, arată Prefectura Dolj.


În privința neregulilor depistate este vorba despre: manipulare necorespunzatoare; deficiențe de informare a consumatorilor; produse expirate; vestiare neamenajate corespunzător; lipsă fișe de aptitudini pentru angajați și lipsă certificat de instruire profesională a noțiunilor fundamentale de igienă.

Comisia a fost constituită din reprezentanți ai Instituției Prefectului Dolj, Inspectoratului Școlar Dolj, Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, ai Direcției de Sănătate Publică Dolj, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dolj și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Dolj.

CITEȘTE ȘI: Uzina Ford din Craiova a fost vândută. Ce planuri au noii proprietari cu privire la producție


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri