AcasăACTUALProducătorii olteni revin în centrul Slatinei. Piaţa volantă se redeschide din weekend

Producătorii olteni revin în centrul Slatinei. Piaţa volantă se redeschide din weekend

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Piaţa volantă din parcarea Consiliului Judeţean Olt se redeschide, în acest weekend, după succesul înregistrat în toamna anului trecut.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că piaţa poate fi organizată în perioada mai-noiembrie, iar produsele ce pot fi găsite vor fi şi mai divesificate.

„Piaţa volană începe de sâmbătă. Astăzi am modificat regulamentul, astfel încât să putem începe mai devreme. Hotărârea de anul trecut privind înfiinţarea acestei pieţe volante prevedea o perioadă mai scurtă de timp. Atunci, am extins această perioadă şi am adus modifică şi privind categoriile de prodsue pe care le putem găsi în piaţă. De sâmbătă, lucrurile se vor desfăşura pe acelaşi tipar ca până acum. Sperăm să avem şi producători diversitficaţi, iar oltenii şi slătinenii să se bucure de această piaţă”, a declarat Marius Oprescu.

Piaţa Producătorilor Olteni, organizată de Consiliul Judeţean Olt, cu sprijinul Asociaţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, s-a deschis în toamna anului trecut.

Acest demers a fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale  și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.

Modelul a fost preluat de Ministerul Agriculturii şi în mai multe judeţe din ţară.

„Este un proiect pe care ministrul Adrian Chesnoiu, deputat de Olt, l-a preluat şi a încercat să-l ducă în foarte multe judeţe. A fost un exemplu. A început să fie aplicat, şi chiar în curtea Ministerului Agriculturii s-a organizat o astfel de piaţă”, a mai spus Marius Oprescu.

CITEŞTE ŞI: Proiectul privind modernizarea interiorului Blocului Central al SJU Slatina stagnează. Preşedintele CJ Olt, nemulţumit de CNI

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri