AcasăACTUALPrinși conducând mașina cu peste 120 kilometri/oră prin Craiova

Prinși conducând mașina cu peste 120 kilometri/oră prin Craiova

spot_img

Doi șoferi din județul Dolj, unul din Craiova, celălalt din Malu Mare, au rămas fără permis și au fost amendați, după ce, au fost prinși conducând mașina cu o viteză peste cea legală.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Dolj, șoferul din Craiova are 51 de ani și a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford, din municipiu, cu viteza de 128 km/h.

„Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, arată IPJ Dolj.


Cel de-al doilea șofer, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Malu Mare, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe bld Ilie Balaci, din municipiul Craiova, cu viteza de 120 km/h.

Acesta a fost amendat și lăsat fără permis.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA: Amenzi pentru mizerie, deranj și consum de alcool în foișoare, parcuri și în zona scărilor de bloc


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri